Tilbake, igjen!

Hei alle sammen!

Jeg har nå lenge vurdert å begynne å blogge igjen og tenker å gi det et nytt forsøk til tross for min aktive hverdag. Jeg kan ikke love at det kommer nye innlegg hver dag men jeg skal prøve å holde bloggen oppdatert med aktuelt innhold fra min hverdag. Jeg håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre men også en plass jeg kan se tilbake på for å mimre om alt jeg har drevet med.

Siden sist jeg blogget har det skjedd en god del i livet mitt, jeg har startet nye kapitler og avsluttet noen gamle. Noen mennesker har forsvunnet ut av livet mitt, med den sorgen det har ført med seg, og nye mennesker kommer inn og tilfører nye gleder. Jeg er fortsatt gift og vi har en sønn som fylte 3 år i April, Nemo Cornelius. Vi holder fortsatt på med oppussing men det er ikke så mye som gjenstår nå før alle rom er ferdig.

En veldig stor og gledelig nyhet jeg har lyst til å fortelle dere er at Nemo skal bli storebror til høsten! Jeg er allerede 5 mnd på vei med en liten gutt i magen! Vi gleder oss kjempe masse til lillebror melder sin ankomst. Det kommer til å bli så koselig med en liten baby i hus igjen! Kan nesten ikke vente!

Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere vil se mer av eller hva dere liker ved bloggen min.

Ha en fortreffelig dag!

#blogg #tilbake #nyhet #gravid #baby #babylykke #mammablogg

Én kommentar

Caroline Torkelsen

11.05.2017 kl.23:54

Så gøy! Kan tenke meg han er litt stolt da! Og gratulerer til dere alle sammen! <3

Skriv en ny kommentar

Ninja Lillegård

Ninja Lillegård

30, Fredrikstad

Ninja Lillegård, eier av et koselig oppussingsobjekt, giftet meg i mai 2013 og er mamma til Nemo Cornelius født April 2014. Følg meg gjerne på instagram: @ninjalillegard Mail: ninjalillegard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits