Tord og Gry's bryllup - Mitt antrekk

God søndag alle sammen!

I går var vi i det fantastisk flotte bryllupet til fetteren min Tord og hans nydelige kone Gry. Lokalet var så utrolig fint pyntet, maten var kjempe god og stemmningen var så utrolig koselig. Brudeparet så helt fantastisk ut og dette ble en kveld jeg sent kommer til å glemme. Jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om selve bryllupet, så her kommer kun bilder at mitt antrekk i bryllupet.

Kjolen min har jeg bestilt på nett, akkuratt hvilket nettbutikk det var husker jeg ikke men på merkelappen i kjolen står det "JJ's House". Denne kjolen bestilte jeg bare noen måneder etter at Nemo ble født i April 2014 for å komme bruke den i både dåpen til Nemo på høsten og bryllupet til svingerinnen min uken etter. Kjolen ble bestilt etter mine kroppsmål og siden denne kjolen da passer en "nesten-rett-etter-fødselen-ninja", passet den sånn passe også nå hvor jeg 5 måneder gravid. Det "diamant" beltet rundt livet ble en anelse for trangt etter all den gode maten i bryllupet, men å ta høyde for sånne ting med en voksende mage er jo ikke så lett. Kjolen satt jo fint bare noen uker før bryllupet. Skoene jeg hadde på meg var ballerina sko av merket "buffalo-london". Hår og sminke har jeg gjort selv.
#brykllup #kjole #fest #kjærlighet #lykke #antrekk

Én kommentar

Pernille

14.05.2017 kl.12:04

Kjempefin, og lekker kjole :)

Skriv en ny kommentar

Ninja Lillegård

Ninja Lillegård

30, Fredrikstad

Ninja Lillegård, eier av et koselig oppussingsobjekt, giftet meg i mai 2013 og er mamma til Nemo Cornelius født April 2014. Følg meg gjerne på instagram: @ninjalillegard Mail: ninjalillegard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits