Gravidoppdatering #1

Da jeg gikk gravid med Nemo i 2014, la jeg ut bilder av den voksende magen på bloggen samt litt status på hvordan formen var, hvilket kjønn vi ventet, termin osv. Men vi holdt for oss selv hva barnet skulle hete frem til fødsel. Denne gangen har vi lyst til å være litt ektra hemmelighetsfulle så langt det lar seg gjøre. Jeg kommer til å holde termindatoen hemmelig og røper egentlig kun at dette er et høstbarn samt hvilken måned jeg er gravid i. Jeg har tenkt til å oppdatere overskriftene med hvilken graviduke jeg er i etter fødselen.

Termin Hemmelig
På vei Jeg er ca 5 måneder på vei
Kjønn Gutt
Utålmodig Nei ikke denne gangen. Nå vet jeg hvor krevende den første perioden med nyfødt er og jeg har ingen hastverk. Dessuten så har jeg nå Nemo å kose meg med mens vi venter <3
Aktivitet innenifra Kjenner noen svake spark her og der, mest på kvelden når jeg legger meg i senga
Bestemt navn Vi prøver å tenke ut navn men har ikke kommet på noe ennå. Det må jo være like unikt og fint som Nemo så vi har litt av en utfordring.
Barnerom Lillebror blir nok nødt til å dele rom med storebror etterhvert, så da passer det bra at alt på barnerommet er blått og guttete fra før, men første året sover uansett lillebror inn hos meg slik som Nemo gjorde da han var baby.
Utstyr Har det meste fra før, Har allerede prøvd å skaffe meg oversikt over hva jeg har av nyfødtklær så jeg vet hva jeg mangler
Mangler av utstyr Ingen store mangler, ingenting lillebror trenger ved fødsel, men vi må nok blant annet kjøpe en stokke tripp trapp stol ekstra slik at Nemo fortsatt kan bruke sin.
Om fødselen Siden Fredrikstad sykehus er lagt ned/flyttet til kalnes, kommer fødselen til å bli på Kalnes sykehus denne gangen.
Matkikk Ingenting sært eller utenom vanlig

#gravid #mage #baby #mammablogg #oppdatering

8 kommentarer

Pernille

15.05.2017 kl.18:53

Så fin babymage :)

Ninja Lillegård

31.05.2017 kl.09:43

Pernille: Takk snille deg :)

Lindis

15.05.2017 kl.19:36

Gratulerer! Så koselig med en nummer to. Fint å ha en blogg når man går i en slik ventetid!

Ninja Lillegård

31.05.2017 kl.09:42

Lindis: Takk for det! Ja det er veldig fint å ha en blogg man kan se tilbake på. Denne tiden går jo så utrolig fort! Jeg er utrolig glad nå for at jeg blogget om den første graviditeten min slik at jeg har bilder og slikt å sammenligne med. Ha en fin dag!

Frkfremtid

19.05.2017 kl.19:04

Kjempe fin mage! <3

Ninja Lillegård

31.05.2017 kl.09:40

Frkfremtid: Takk for hyggelig kommentar! :) Ha en fin dag!

krist.in

22.05.2017 kl.23:36

så spennende <3 jeg venter også baby til høsten !

Ninja Lillegård

31.05.2017 kl.09:40

krist.in: Gratulerer så mye! :)

Skriv en ny kommentar

Ninja Lillegård

Ninja Lillegård

30, Fredrikstad

Ninja Lillegård, eier av et koselig oppussingsobjekt, giftet meg i mai 2013 og er mamma til Nemo Cornelius født April 2014. Følg meg gjerne på instagram: @ninjalillegard Mail: ninjalillegard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits